Aarhus Jazz Festival

Oplev Aarhus Jazz Festival 2024 i Musikhuset Aarhus. På denne side har vi samlet alle Musikhusets koncerter under årets jazzfestival.

Se programmet

Sommer i Aarhus er for mange forbundet med jazzfestival i hele byen. I Musikhuset er vi glade for at bidrage til en af byens allerstærkeste traditioner. Vi fylder i juli huset med lækre jazztoner. Du kan glæde dig til koncerter med internationale stjerner og Danmarks allerdygtigste musikere, når vi sammen med Aarhus Jazz Orchestra åbner op for Musikhuset Swinger. 

Gratis jazz

Er du på udkig efter gratis oplevelser? Musikhuset Swinger byder på masser af gratis koncerter under Aarhus Jazz Festival 2024. Det traditionsrige Ridehuset Swinger har fået nye rammer. Det betyder, at der er endnu mere gratis jazz af høj kvalitet at glæde sig til i Musikhuset. 

Musikhuset Swinger byder fra den 13.-20. juli på koncerter i Caféen, Foyeren og udenfor i Spejlbassinet, hvis vejret tillader det.

Aarhus Jazz Festival

Musikhuset Swinger er en del af Aarhus Jazzfestival, der fylder hele byen med lækre jazztoner. Klik herunder og se, hvad jazzfestivalen ellers byder på i år.

Se program

Tidligere jazzstjerner i Musikhuset Aarhus

Tidligere år har Musikhuset under jazzfestivalen lagt scene til store stjerner som Jamie Cullum, Chris Minh Doky, David Sanborn, Eliane Elias, Sarah McKenzie, Lizz Wright, John Hiatt, Anthony Strong, John Scofield, Bonnie Raitt, Kat Edmonson, Cæcilie Norby, Melody Gardot, Caro Emerald, Burt Bacharach og mange, mange flere.

Vil du se alle aktuelle jazzkoncerter i Musikhuset, kan du finde dem her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Oplev teater, koncerter, musicals, shows, jazz, comedy, gratis oplevelser, familiearrangementer, dans, foredrag, opera og klassisk i Musikhuset Aarhus.

Du kan få overblik over alle Musikhusets aktuelle arrangementer i vores kalender.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede