Bjørn Fjæstad poster
Bjørn Fjæstad poster

Bjørn Fjæstad viser sange fra nyt soloalbum frem i Musikhuset

Til september tager Bjørn Fjæstad herlighederne fra sit seneste soloalbum med på scenen i Musikhuset. Albummet Uncover består af sange fra kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan og mange mange flere.

Det er favoritsange fra hans egen ungdom i 1970’erner og 80’erne, der af forskellige årsager betyder noget særligt for ham.

”Sangene er blot en del af soundtracket til mine ungdomsforelskelser og den uundgåelige ulykke- lige kærlighed. Det er sange der satte lyd på mine drømme, som fik mig til at glemme hverdagen for en stund.”

Bjørn Fjæstad

Du kan glæde dig til at høre Fjæstads bevægende fortolkninger live i Musikhusets intime Lille sal.

Sådan lød det, da Fjæstad senest gæstede Musikhuset

I december medvirkede Bjørn Fjæstad i den spektakulære og stærkt roste koncert 12 med strygerensemblet Who Killed Bambi i Musikhuset. Hør den suveræne version af sangen Den Samme Rille.

Stærke sange i nøgen fortolkning

Til efterårskoncerten i Musikhuset fortolker Fjæstad de gamle sange, vi alle kender, og sætter sit eget imponerende præg på dem.

"Jeg ser teksterne klart og forstår i dag smerten bag dem. Derfor tager jeg sangene et sted hen hvor de står mere nøgne - helt for sig selv - kun nænsomt ført på vej af et fantastisk indlevende orkester"

Bjørn Fjæstad

Hør Fjæstads fortolkning af The Cars ikoniske nummer Drive. 

Bjørn Fjæstad er nu klar til at vise verden liveversioner af sangene fra albummet. Det bliver uden tvivl en fantastisk aften med smukke fortolkninger af god musik, når han træder op på scenen akkompagneret af Lars Skjærbæk på guitar og Søren Møller på tangenter.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede