Grænsesøgende stjerneskud tilsat sublime strygere.

Glæd dig til en unik og intim aften, når en af tidens mest markante stemmer på den alternative pop- og rock scene i Danmark giver koncert med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Under kunstnernavnet Brimheim - der på færøsk betyder “de brydende bølgers hjem” - har dansk/færøske Helena Rebensdorff på rekordtid etableret sig som en toneangivende sort diamant.

Prisregn og international succes

Brimheim er evigt grænsesøgende og umulig at sætte i bås. Hun udforsker og udleverer sindets mest intime afkroge og uforsonlige dybder. Det sårbare og hjerteskærende veksler med det brutale og storladne i kontrastfyldte og detaljerige produktioner, der udfordrer de gængse genrer.

Siden ep’en Myself Misspelled (2020) og ikke mindst debutalbummet Can't hate myself into a different shape (2022), har Brimheim høstet et hav af ros blandt kritikere herhjemme og internationalt. Fire Faroese Music Awards, Carl Prisen som Årets Talent i 2022, en nominering som Årets Håb ved Steppeulven i 2021, P3's uundgåelige. Det har banet vejen for en dansk succes, der har bredt sig til udlandet med optrædener på anerkendte festivaler og platforme som By:Larm, The Great Escape, Eurosonic, Reeperbahn Festival, Iceland Airwaves og KEXP.

Who Killed Bambi

Who Killed Bambi har en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers. Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Kira Skov, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Bjørn Fjæstad, Sebastian Wolff fra Kellermensch, Lydmor, Ginne Marker og Fallulah. Se liveoptagelser fra Musikhuset her 

Netop nu har vi Brimheim, Signe Svendsen og Jenny Wilson med Who Killed Bambi på programmet.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede