Vær med, når den danske rockpoet Carl Emil Petersen fejrer 10-års jubilæum og giver koncert i Musikhusets Store sal.

I 2021 er det 10 år siden, Carl Emil Petersen først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. Det markeres med en eksklusiv bandturné under overskriften 10 år i Rock og rul.

Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren København. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme og sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat med blot fem sange på cv’et.

Bandet toppede på det guld-sælgende album Grand Prix fra 2015, som blev kåret til Årets Danske Rockudgivelse ved DMA samme år. Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, Frit Land, som tildelte ham DMA statuetten som Årets Danske Sangskriver (Koda-Prisen). I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Det vakte forbløffelse, da Carl Emil i 2016 opløste Ulige Numre, der var på toppen, for at fortsætte karrieren i eget navn. Det viste sig dog hurtigt, at Carl Emil Petersen som solist fastholdt sin position på den danske stjernehimmel. Carl Emil Petersens seneste album er Amager Fælled fra 2019, der modtog ros fra anmelderne.

★★★★

"Dansk rocks største romantiker skriver omkvæd, der lyder som digte"

Berlingske

Koncert, der rammer i hjertet

Med sin karakteristiske, lyse, drengede stemme, har Carl Emil Petersen nu i et årti forført danskerne, og det bliver helt sikkert også en enestående jubilæumskoncert, der venter publikum i Musikhuset Store sal. For som anmelderne ofte har skrevet om Carl Emil Petersens koncerter, så er han ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han allerede en legende. 

Glæd dig til en koncert med masser af Carl Emil Petersens smukke, poetiske sange, og ikke mindst de hits, vi alle kender fra radioen.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede