Milling & Molbech poster
Milling & Molbech poster

Milling & Molbech: Phil Collins og Genesis
- historien bag musikken du elsker

Gør dig klar til at blive blæst bagover, når Henrik Milling og Nicolai Molbech fortæller hele Phil Collins’ historie i lyd og billeder - bakket op af Jan Glæsels skarpslebne orkester Rumors Corner. Det hele er bygget sammen til et to timers blændende lydværk - baseret på et originalt møde mellem en live podcast og en koncert  -  og med nærmest filmisk brug af lydeffekter, musik og visuals.

Da Phil Collins i 1970 blev trommeslager i Genesis, markerede han sig som sangskriver i bandet og senere som sangeren, der skulle redde orkesteret efter Peter Gabriels exit. Da Phil indtog pladsen som forsanger, ændres den vestlige verdens lydbillede – i bogstavelig forstand.

Det ikoniske trommefill fra solosinglen In The Air Tonight indvarslede en ren musikalsk energi,  ingen før eller siden har oplevet på samme måde. Ingen anden kunstner har opnået samme succes fordelt på en solokarriere, en bandkarriere og et ufatteligt antal producer- og sangskrivningssessions for andre kunstnere end Phil Collins.

Phil Collins’ liv synes at være et langt triumftog af fantastiske hits og bedrifter, at man knapt tror, det kan være sandt. Men bag succesen findes der en anden virkelighed. For hvordan jonglerer man et absurd arbejdspres med familie og børn? Og måske vigtigst - forbliver tro mod sig selv? Få et blik ind i Phil Collins' overraskende og triste hemmelighed, som sjældent er blevet bragt frem i lyset.

Showet er det tredje i rækken - skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet. De to første handlede om Earth, Wind & Fire og George Michael.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Milling & Molbech
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede