Oplev Aarhus Jazz Orchestra i et unikt musikalsk møde med Caroline Henderson og Steen Jørgensen, når de sammen åbner Aarhus Jazz Festival i Musikhuset. 

Glæd jer til en enestående koncert, der forener den store bigbandlyd med Caroline Hendersons sprøde stemme og Steen Jørgensens dybe klang.

Med Nikolai Bøgelund ved roret, vil publikum opleve et bigband i topform, når de tager på en musikalsk rejse gennem Caroline Henderson og Steen Jørgensens imponerende bagkatalog krydret med nogle af de store jazzhits fra musikhistorien.

Steen Jørgensen, der er kendt fra Sort Sol, udsendte i 2013 solo-projektet Standards for Living, hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solo-karriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk. Foruden dette har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangere i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt bigband, bestående af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene. Orkestret har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Peter Erskine, Jamie Cullum, David Sanborn, Melody Gardot, Geir Lysne, David Liebman, Dee Dee Bridgewater med flere.

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festival 2021. Musikhuset er med, når festivalen hver sommer fylder byen med skønne jazztoner.

Se hele Musikhusets program under årets jazzfestival

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede