Glæd dig til et brag af et show, når Carsten Bang besøger Musikhuset med PUNK!

Carsten Bang er en af stand-up branchens tungeste drenge, og nu er han tilbage med onemanshow nummer seks, klar til at få publikum til at grine af de skarpe jokes, når han skruer op for PUNK i Musikhuset.

Lighederne mellem en klassisk punker og Carsten Bang er forsvindende små. Der var måske nok nogle vilde episoder, da Carsten var ung i Kjellerup, men han var aldrig rigtig tæt på at blive punker. I stedet snublede han over en pæn uddannelse som civiløkonom. Graver man lidt dybere, viser der sig dog at være tre ligheder.

Bangs ligheder med punk

1) Carsten Bang kan med rette kalde sig en af sværvægterne i dansk stand-up, trods han aldrig rigtigt har haft et mål eller noget bestemt, han ville opnå. Altså: Én ”hey ho, let’s go!”-mentalitet. Lighed nummer ét!

2) Carsten Bang er ikke rå, støjende eller enkel. Til gengæld er den enkle glæde og rå energi, der kan opstå i stand-up, på mange måder ret punk. Lighed nummer to!

”Mange punkbands opstod, fordi de så et andet band – så hvor nemt det var – og lavede så deres eget band. Jeg så nogen lave stand-up – så hvor nemt de fik det til at se ud – og trådte så selv op på scenen. For at få mit drug: grinet!”

Carsten Bang

3) Ingen skulle fortælle punkerne, hvad der var rigtigt og forkert. Det skulle de nok selv finde ud af. Lighed nummer tre! Carsten Bang repræsenterer i dag intelligent og underfundig stand-up fra øverste hylde, med masser af selvironi og skarpe punchlines.

Gå ikke glip af PUNK!, hvor Carsten Bang skærer helt ind til benet, skruer ned for reglerne, op for de enkle skarpe jokes - og ligesom punkerne, giver finger til regler og strukturer.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede