Populær søndagstradition med mad og musik.

Musikhuset byder velkommen til en dejlig start på søndagen med brunchtallerken i Musikhusets café til tonerne af levende klassisk musik.

Læn dig tilbage, nyd duften fra den dampende kaffe og lyt til nøje udvalgt klassisk musik. Classical Mornings skruer op for den afslappede og hyggelige søndagsstemning og giver gæsterne mulighed for at tale sammen, spise og lytte til musikken.

Fra Royal Albert Hall til Musikhuset

Idéen til Classical Mornings stammer fra Royal Albert Hall i London, der har haft stor succes med at sætte mad og hygge sammen med smukke klassiske toner.

Program

21/4
Trio Bohémo

Jan Voytek, klaver
Matouš Pěruška, violin
Kristina Vocetková, cello

Den prisvindende Trio Bohémo sammensætter til lejligheden et program, som er skræddersyet til en afslappet søndag i selskab med skøn musik og lækker mad.

Musikken består af værker skrevet til Trio Bohémo af den populære tjekkiske jazzpianist og komponist Martin Brunner samt cypriotiske Marios Christou, der blander populære melodier af Antonín Dvořák med cypriotisk folkemusik. På programmet er også musik af amerikanske Paul Schoenfield. Hans værk Café Music passer perfekt til Classical Mornings og er, som titlen antyder, skabt til hygge og caféstemning.    

Praktisk information

Dørene til Musikhuset åbner kl. 9.45.

Brunchtallerkenen fra johan r. er inklusiv juice og te/kaffe.

Café johan r sørger på forhånd for, at publikum, der har billet til koncerten, bliver fordelt ved bordene, så alle, der har købt billet sammen, også sidder sammen.

Vær opmærksom på, at Classical Mornings tillader tale og tallerkenstøj, mens vi hygger, spiser og lytter sammen.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede