Vær beredt på en eksplosiv cocktail af cirkus, dans og teater, når det canadiske nycirkus Cirque Éloize gæster Musikhuset med deres nye show HOTEL.

Forestil dig en teaterforestilling krydret med imponerende cirkuskunster udført af dygtige artister. Velkommen til Cirque Éloize.

Cirque Éloize omdanner Musikhusets Store sal til et tidsløst art deco hotel fyldt med historier. Showet HOTEL byder på en skøn blanding af dans, akrobatik og teater inspireret af hotellets mylder af mennesker, hvor fremmede møder hinanden og deres liv flettes sammen for et øjeblik.

Cirque Èloizes har tidligere begejstret publikum i Musikhuset med forestillingerne Saloon i 2019 og Cirkopolis i 2017. Anmelderne var begejstrede og sammenlignede dem med det verdensberømte Cirque du Soleil. Så træd med ind i lobbyen og lad dig begejstre af de imponerende artister og deres flotte sceneshow i Musikhusets Store Sal til februar 2022. 

Mad & drikke
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Cirque Éloize
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede