Conrad Molden is back with a super duper dejlig look at the magical world of dansk kultur. 

Standup komikeren Conrad Moldens bragede for alvor igennem til danskernes hjerter med de udsolgte shows Danglish og Danglish 2. Nu er eksil briten stærkt tilbage med et nyt humoristisk comedyshow, hvor han gør grin med danskerne.

Hyggelicious er navnet på showet, hvor Conrad Molden med vanlig humor kigger på den danske kultur og sigter på alt fra lækre flødeboller til Netto, nisse og da det hele blev "for hyggeligt" under nedlukningen.

Conrad har to børn i vugguestue, mange Danish friends - but is still struggling to lær dansk after nine years in the skandinavisk paradise! 

Hyggelicious handler om ordleg, om at bringe Storbritiannien til Danmark og forsøge at forstå de fuldstændig gale salt-lakridselskende-vinterbadende-danskere. Der er garanti for en aften med seriøs hygge, når Conrad Molden træder ind på scenen i Rytmisk sal.

Fast inventar på aarhusianske comedyscener

Conrad Molden har i efterhånden mange år været fast inventar på de aarhusianske comedyscener, hvor han for nogle år siden var med til at stifte English Stand Up Comedy Aarhus. Den glade, rødhårede britiske fyr elsker at fortælle jokes og nåede finalen til DM I Stand Up i 2018 og 2019, og hans to populære shows Danglish blev lagt ud til streaming på Tv2 Play. Få et godt grin her, hvor Conrad forsøger at snakke dansk i TV2 Play streamingversionen af Danglish 1, og glæd dig til en sjov aften i Musikhuset.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede