Amerikansk stjerne skyder jazzfesten i gang i Musikhuset

Traditionen tro inviterer vi til jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival. Det er altid en ganske særlig oplevelse, når det suveræne Aarhus Jazz Orchestra indtager scenen i Store sal sammen med internationale stjerner under den årlige jazzfestival. 

I år præsenterer Aarhus Jazz Orchestra den charmerende, amerikanske crooner Curtis Stigers.

Råswingende populærjazz

Curtis Stigers er kendt som både sanger og saxofonist, men måske mest som en storslået entertainer, der brød igennem i 1991 med hittet I Wonder Why og fortsat optræder med både eget materiale og afholdte kendinge inden for det bedste af populærjazzens bagkatalog.

Til dette års jazzgalla tager Aarhus Jazz Orchestra og Curtis Stigers publikum med på en musikalsk rejse gennem Curtis Stigers egne sange, med et par afstikkere til Sinatra og den amerikanske musikhistorie. For begge dele gælder, at det bliver råswingende, når Aarhus Jazz Orchestra ruller repertoiret ud og byder velkommen til en aften med croonerjazz fra allerøverste hylde.

Med på scenen er de 17 musikere i Aarhus Jazz Orchestra og den altid karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund.

Forvent en storslået og samtidig intim aften, når Stigers’ smilende og fortællende sangstil bliver tilsat bigbandets storladne vellyd og fylder Store sal med god jazzstemning.

Aarhus Jazz Orchestra gør klar

Lige nu øver Aarhus Jazz Orchestra til galla koncerten med Curtis Stiger og alle de andre fede arrangementer til Musikhuset Swinger. Kom med et smut ind i øvelokalet og se, hvordan det ser ud.

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival er hvert år en unik oplevelse. Curtis Stigers skriver sig på listen over store internationale navne, der sammen med Aarhus Jazz Orchestra har skudt gang i jazzfesten i Musikhuset. Tidligere har Eliane Elias, Caro Emerald, Melody Gardot, Jamie Cullum og David Sanborn givet koncert med Aarhus Jazz Orchestra.

Aarhus Jazz Festival fylder den 8. -15. juli traditionen tro Musikhuset og resten af byen med de bedste jazztoner fra danske og internationale musikere. 

Det fulde program for festivalen bliver offentliggjort i løbet af foråret

Se program for festivalen her

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede