Kom med mesterdetektiven Kristian på jagt efter skurken og syng med på de kendte sange i det herlige musikalske show Det Store Ramasjang Mysterie.

Ramasjang Mysteriet er et af de mest sete programmer på DR Ramasjang. Det tager seerne med ind i et spændende univers med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger at få den skyldige bag tremmer.

Nu er mesterdetektiven Kristian tilbage i Musikhuset med et nyt show for børn i alle aldre, og han har endnu engang brug for publikums mesterlige hjælp til at opklare et mysterium og fange tyven. Sammen følger I sporene og udelukker skurkene én for én.

Men hvem er skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak?

Showet er krydret med de prisvindende sange fra den populære serie Ramasjang Mysteriet, så kom og syng med når duoen Kristian og hans musiker spiller op – og gør dig klar til at løse et rigtigt mysterium!

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede