Dopha & Peter Vuust Trio

To vidt forskellige genrer flyder sammen til en stemningsfuld Musikhuset Swinger-koncert i Lille sal. En af dansk popmusiks nye og spændende navne, sangeren Dopha udforsker sammen med Peter Vuust Trio krydsfeltet mellem pop og jazz. Oplev, hvordan Dophas energiske og intense sange bliver til organisk og sitrende jazz.

Dophas fremragende vokal og musik udfolder sig i jazz-formatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust (bas), Nikolaj Hess (keys) og Morten Lund (trommer), der alle er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.

Glæd dig til at blive ramt af en serie lyriske perler, når den 26-årige østjyde leverer vellyd og lækre hits sammen med Peter Vuust Trio i Lille sal.

Lyt til Dophas hit The Game her. 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Musikhuset Swinger finder sted i Musikhusets foyer, sale, i spejlbassinet samt ved KISSA i Musikhusparken fra 9.-15. juli.

Se programmet for Musikhuset Swinger her

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede