Stig Rossen Julekoncert poster
Stig Rossen Julekoncert poster

Stig Rossen bringer julestemningen til Musikhuset

Ingen jul uden Stig Rossen og årets julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2024, hvor Stig for 30. år i træk drager landet rundt og spreder julestemning til Musikhusets Store sal.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen hele sit trofaste julehold, samt den sprudlende gæstesolist Emmelie de Forest, som vandt det internationale Melodi Grand Prix i Malmø i 2013 med hittet Only Teardrops.

Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til årets julekoncert for første gang eller for 30 år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Stig og hele juleholdet glæder sig til at synge julen ind sammen med jer.

 

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Stig Rossen Julekoncert
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede