Stig Rossen bringer julestemningen til Musikhusets Store sal.

Endelig, endelig, endelig må vi igen mødes og synge julen ind sammen med Stig Rossen! Det har vi i den grad set frem til, for koncerten er en af julens smukkeste traditioner i Musikhuset. Ikke mindst det magiske øjeblik, hvor hele salen rejser sig og synger Dejlig er jorden, har vi måttet undvære i to år pga. corona. 

For 28. år i træk bringer Stig Rossen og hans trofaste hold af musikere, kor og gæstesolist julestemningen til Musikhuset. Der er så mange traditioner forbundet med Årets Julekoncert, og Stig er qua de mange års erfaring samt åbenlyse kærlighed til julen og dens budskab garant for julestemningen.

Årets gæstesolist, Andrea Lykke Oehlenschlæger er en ung sangerinde, som faktisk var med på juleturnéen så sent som i 2018. Dengang var hun en ganske ukendt artist, men siden har hun slået sit navn godt og grundigt fast på den danske musikscene. Ikke mindst gjorde hun sig bemærket med sin fantastiske præstation i musicalen The Bodyguard, hvor hun blev rost til skyerne af såvel publikum som anmeldere. Så glæd jer til et gensyn, og ikke mindst et genhør, med en af Danmarks mest lovende unge performere.

Stig, Andrea og hele juleholdet glæder sig til at synge julen ind sammen med jer. 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede