DR Symfoniorkestrets messingblæsere blænder op for nogle af filmmusikkens største øjeblikke. 

Med legenden John Williams’ egen solohornist som dirigent er der lagt op til ægte Hollywood-stemning og frem for alt: masser af messing.

Filmhistorien er fuld af store øjeblikke. Og uden den varme, gyldne lyd af messingblæsere havde de ikke været det samme.
Hvad enten det drejer sig om store heltebedrifter, onde skurke eller flotte panoramaer, er sagen klar: der må en hornsolo eller en messinggruppe til, hvis det virkelig skal gøre indtryk!

Det ved den legendariske filmkomponist John Williams alt om. Derfor spiller messingen en helt afgørende rolle i hans filmmusik, og derfor har han håndplukket nogle af verdens bedste messingblæsere til at spille de afgørende soloer på sine store soundtracks.

En af dem er hornisten James Thatcher, som er manden bag de sublime hornsoloer i film som Titanic, Jurassic Park og Star Wars. Og nu kan du høre, hvordan det lyder, når James Thatcher selv får lov til at dirigere musikken i John Williams’ egne, originale arrangementer for ren messing – tilsat et stænk slagtøj og harpe.

Glem alt om strygere og korstemmer – her får du den rene, ufortyndede klang af klassisk messing, når den er allerbedst. Glæd dig til masser af store soloer, brillant klang og synet af de flotte, gyldne instrumenter, når DR Symfoniorkestrets messingkorps indtager Musikhuset med Williams-specialisten James Thatcher i spidsen.

DR Symfoniorkestrets Messing-Ensemble
Dirigent: James Thatcher

Program
John Williams: Olympic Fanfare
Bruce Broughton: Silverado
John Williams: Jurassic Park
Jerry Goldsmith: Rudy
Pause
John Williams: Far and away
James Horner: Rocketeer
David Arnold: Independence Day
John Williams: Star Wars

 

Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til DR messingblæsere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede