Forførende færøsk vokal tilsat sublime strygere

Glæd dig til en unik og intim aften med spændende nyfortolkninger, når Eivørs fortryllende stemme smelter sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Who Killed Bambi har fået en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers.

Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Sebastian Wolff fra Kellermensch og Fallulah.

Stor vokal og sublime strygere

Denne aften kan du glæde dig til at høre Eivørs sublime stemme, når hun sammen med Who Killed Bambi folder sine sange ud i nye udgaver.

Storrost musikalsk samarbejde

Musikalsk skaber Eivør en mørk, fordybende og filmisk lyd, der bringer liv i de intense nordiske landskaber. I de fjerntliggende og tyndt befolkede Færøer fører sammenstødet mellem naturens vildskab og ro til en unik spændvidde og styrke i Eivørs musik.

Det seneste resultat er Eivørs album SEGL, hvor Who Killed Bambi også medvirker. ”Det handler om at navigere mellem glatte og ujævne kanter i livet. Du skal hejse dit segl for at bevæge dig, men kan ikke rette vinden,” har Eivør sagt om albummet, der henter inspiration fra Leonard Cohen og Massive Attack og mixer genrer som traditionel jazz, folkemusik og Inuit halssang.

Samarbejdet går begge veje. Eivør er også med på Who Killed Bambis seneste album. Det samarbejde får flotte ord med på vejen fra anmelderne.

"Falling Free har Eivør selv udgivet i flere versioner – hun er fortrolig, nærmest ét med sangen. Men med Who Killed Bambis akkompagnement og arrangement er det alligevel som om, hendes ekstreme stemmepotentiale får frit lejde. Som om, hun kan krænge al sin smerte ud. Det er meget bevægende!"

GAFFA

Glæd dig til at få en skøn musikalsk liveoplevelse ind under huden i Musikhusets intime Lille sal.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede