Nyt, indsigtsfuldt og morsomt foredrag om følelser og rationalitet med Emma Holten.

Hvem har magten? Det spørgsmål undersøger feminist og debattør Emma Holten i sit nye foredrag, der lægger sig i naturlig forlængelse af hendes foredrag Hvad er vi værd?, som har trukket fulde huse siden i 2021.

Gennem århundreder er det at være rationel og logisk blevet set som et gode. Det har været smukt at lægge følelserne fra sig, at kunne se objektivt på virkeligheden. Det har betydet, at relationer, følelser og anerkendelse skubbes til side til fordel for et menneskesyn og en samfundsstruktur, hvor det at være empatisk og vise indlevelse i mennesker afskrives som værende spild af tid, og ja, faktisk lidt irrationelt.

Men alle har brug for følelsesmæssig anerkendelse, og alle tager beslutninger baseret på mavefornemmelser og erfaringer. Der er bare nogle følelser, der gennem historien er blevet tillagt større værdi end andre. Men det må og skal, der gøres op med. 

Kom og hør Emma Holten fremlægge et historisk rids, der virkelig både er indsigtsfuldt, morsomt, kærligt og peger fremad mod en ny samfundsstruktur.

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede