Emma Hørlyck poster
Emma Hørlyck poster

Med eksperimenterende elementer og dansksproget pop-poesi leger Emma Hørlyck med grænserne.

Må den skrøbelige stemme synge Fuckboy Foragt? Må den råbe højt mod magthavere og være sårbar i stress? Kontrasterne taler tydeligt: De vil mere end bare at fortælle. De vil rykke ved noget.

Hun har ingen uddannelse, ingen plan B, intet fast fundament. Emma har siden folkeskolen satset på musikken - og det har allerede båret frugt. Hun var den første i Danmark til at blive optaget på MGK Sangskrivning, men droppede ud og begyndte at gå sin egen vej.

I 2018 modtog hun Engelsholm Højskole-legatet af Mads Langer og Engelsholm, og i 2020 udgav hun debutalbummet, Fra En Drømmer Til En Anden, der fik god omtale i bl.a. GAFFA og Go’morgen Danmark. Udgivelsen skulle være blevet efterfulgt af en Danmarksturné, som blev aflyst grundet Corona, og det gav frustrationer nok til, at hun blot to måneder efter første udgivelse stod klar med sit andet album: KLAR, PARAT, RESTART.

Gratis sommerkoncerter i Musikhusparken

Sammen med Spar Nord Fonden inviterer Musikhuset alle aarhusianere og byens gæster til en række gratis udendørskoncerter ved spejlbassinet i Musikhusparken i juni, juli og august.

Er du til pop og rock eller jazz, er der noget for enhver smag.

Se hele gratisprogrammet 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede