Det hele drejer sig om fodbold, fodbold, fodbold, når Det Kongelige Teater og Henrik Szklany varmer os op til EM i Qatar.

Fodbold er verdens mest udbredte sportsgren. Det ser simpelt ud, men er dybt kompliceret. Og hvad med fodboldspillet i sig selv, hvad betyder det for de milliarder af mennesker, der spiller og ser fodbold hver dag?

Fodbold, fodbold, fodbold fortæller historier om mennesker, der alle har det tilfælles, at fodbold er deres store passion. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi spillets mange deltagere – spillere, trænere, klubejere, fans - før, under og efter kampen.

Fodbold er en drømmefabrik, hvor drømmen om det smukke spil og de store sejre lever, men hvor den virkelige verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse trænger sig på. Hvad sker der med de mange unge spillere, der dagligt søger lykken og rejser ud i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind også i danske fodboldklubber?

Fodbold, fodbold, fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar. Et værtsskab der har vakt stor diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

Medvirkende

Mads Rømer Brolin-Tani, Alvin Olid Bursøe, Jakob Femerling, Charlotte Fich og Ellaha Lack 
Iscenesættelse: Nicolei Faber
Scenografi og kostumedesign: Jonas Fly
Lysdesigner: Mathias Hersland

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Fodbold, fodbold, fodbold
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede