Frederikke Vedel og Michael Bladt poster
Frederikke Vedel og Michael Bladt poster

Mød musical superstar og blæret sax

Frederikke Vedel har sunget i mange forskellige musikkonstellationer i fra rock, jazz til musical. Hun har en helt unik vokal og har som teenager turneret rundt i Europa om professionel forsanger. Frederikke har bl.a. haft hovedrollen som Belle i Disneys Beauty and the Beast på Det Ny teater. Nu er hun klar med sin egen musik og nyt album.

Michael Bladt er kendt som en af Danmarks bedste saxofonister og mangeårigt mellem af Aarhus Jazz Orchestra. Han har optrådt med navne som Gnags, Andreas Odbjerg, Thobias Rahim og mange flere. Han bevæger sig ubesværet gennem alle genrer fra pop til avanceret jazz.

Oasen AllStars Orchestra

De to solister kan opleves sammen Oasen AllStars Orchestra, der spiller til sommerens gratiskoncerter i Musikhusparken. Med på scenen har de en række fantastiske solister indenfor genrerne jazz, hiphop, soul, funk, pop, singer & songwriter. Til hver koncert dukker desuden en kendt hemmelig gæst op, som du helt sikkert kender...

Gratis sommer i Musikhusparken

Musikhusparken er under forandring, derfor har vi denne sommer skabt Oasen ved Spejlbassinet, hvor du kan droppe ind fra tidlig eftermiddag til sen aften og nyde god underholdning sammen med venner og familie. Alt sammen helt gratis.

Se fuldt program

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede