Popikonet Freja Kirk gæster Musikhuset med ny, dansk musik

Den stærke personlighed og sanger Freja Kirk arbejder intensivt på ny musik til 2023. Forskellen denne gang er, at til sit næste forløb kommer hun til at udgive musik på dansk. Til foråret 2023 indtager Freja Kirk Musikhuset, hvor hun giver publikum et unikt indblik i skabelsen af de nye danske sange. Derudover får de lov at opleve og reagere på numrene, inden de ser dagens lys, før alle andre i intime rammer.

Det hele udspringer af kærlighed

Freja Kirk skrev sin første danske sang nogensinde til sin kone til deres bryllup. Hvad der først var ment, som en kærlighedserklæring, blev til en nyfunden glæde til musik og specielt til det danske sprog. Nu arbejder Freja Kirk på en masse ny musik, som hun ikke kan fortælle hvornår, ser dagens lys. Freja siger selv følgende om hendes åbenbaring ved at skrive sit første danske nummer:

“Det var jo så sindssygt at skrive sangen til Sus. Det gav mig virkelig en følelse af at finde noget nyt i musikken - det har jeg sgu savnet lidt. På en måde er det som at skulle finde sig selv på ny og det er en fucking fed udfordring. Og også en lang proces. Jeg glæder mig virkelig til at vise det.”

Glæd dig til at opleve Freja Kirk, når hun tager sit fantastiske band med til Musikhuset, hvor de sammen udfolder de nye, danske numre på bedst vis.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede