Gangway fejrer 30 års jubilæum med albumkoncert i Musikhuset

Glæd dig til at opleve det legendariske indie-popband Gangway, når de spiller deres prisbelønnede album Happy Ever After i sin fulde længde i anledning af dets 30-års jubilæum. Udover albummet kan du forvente et gehør med række af deres største hits fra deres imponerende bagkatalog.

Du kan godt begynde at glæde dig til en forrygende aften i Musikhuset. Bandet skød deres jubilæum i gang i DR Koncerthuset i Købehavn til stor begejstring for anmeldere og publikum. 

★★★★★

"Dette er Danmarks bedste popgruppe.. Sangene fremstod mindst ligeså friske og vedkommende, som de gjorde for 30 år siden, da pladen udkom."

Jyllands Posten

Legendarisk album

Happy Ever After fra 1992 betegnes som Gangways folkelige gennembrud med hits som Mountain Song, Didn’t I Make You Laugh og Never Say Goodbye.  Albummet blev gruppens bedst sælgende til dato og største kommercielle succes. 

Arbejdet med albummet startede i den varme sommer i 1992, og i løbet af tre uger i en mørk kælder, fik bandet materialet på plads. Henrik Balling satte sig i producerstolen, og som noget nyt bidrog Torben Johansen med tre af pladens i alt tolv sange. Tonen var stadig den samme bittersøde som i Ballings kompositioner, men landsholdets EM-triumf satte et vis løssluppent præg på det færdige resultat, og pladen gik med sin overskudsagtige energi også direkte ind hos publikum.

Efter syv studiealbums opløstes Gangway i 1998, men blev gendannet i 2017 med en række populære comebackkoncerter, som blev mødt med stor begejstring fra publikum og anmeldere:

★★★★★★

Gangway vender tilbage med spektakulært comeback. (...) Alle bekymringer om, hvorvidt Gangway kunne genskabe magien og leve op til deres ikoniske arv, blev hurtigt manet til jorden.

GAFFA
★★★★★

-en ekstraordinær og vildt overrumplende oplevelse.

BT

Senest har indie-popbandet i foråret 2019 udgivet deres første nye album i 23 år, med titlen Whatever It Is. Gangway består i dag af Allan Jensen sang, Henrik Balling guitar, Torben Johansen keyboards og guitar, Janus Nevel trommer, René Thalund keyboards og synthesizere og Carl-Erik Riestra bas og synthesizer.

Glæd dig til en forrygende aften og en herlig tur ned af mindernes boulevard. 

Lineup 

Allan Jensen (vokal)
Henrik Balling (guitar) 
Torben Johansen (guitar, keyboard, kor) 
Janus Nevel Ringsted (trommer) 
René Munk Thalund (keyboard)
Carl-Erik Riestra (bas)

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede