Med sit suveræne talent har Ginne Marker allerede modtaget adskillige roser af anmelderne. Nu kan du opleve hende live i Musikhuset.

Ginne Marker har på ganske kort tid taget både publikum og anmelderne med storm. Og GAFFA var så begejstret for hendes debutalbum For Seasons to Come fra 2019, at anmelder Ivan Rod gav det hele fem ud af seks stjerner, og udtalte: 

Politikens anmelder gav det også rosende ord med på vejen.

Over to millioner afspilninger

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch, og titelnummeret alene har rundet over to millioner afspilninger. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget adskillige flotte anmeldelser, det var nomineret til hele fire GAFFA priser, og ved uddelingen af Carl Prisen i august vandt Ginne Marker både kategorien ”Årets talent” og ”Årets komponist – jazz”, så det er et stærkt debutalbum, den unge sangerinde nu drager på vinterturne med.

En unik musikalsk oplevelse

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Dette 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd. Det er musik, der ifølge anmelderne i den grad er værd at lytte til, og nu har du chancen for at opleve hende live her i Musikhuset. 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede