Grin til Gavn poster
Grin til Gavn poster

Red Barnet og Musikhuset inviterer til velgørende comedy i topklasse.

Du kan trygt læne dig tilbage og grine med, når en perlerække af danske komikere indtager scenen til Red Barnets comedyshow Grin til Gavn, hvor de sammen donerer deres tid til fordel for børn i udsatte positioner herhjemme og ude i verden. Vi løfter sløret for komikere inden længe, men indtil da: Skynd dig at få plads til et brag af et show. 

Som årets værter har vi komikerduoen Natasha Brock og Mikkel Klint Thorius, der sammen er klar til at styre slagets gang. Sammen og hver for sig underholder de danskerne med soloshows, tv-programmer og stand up i lange baner, og sidste år var de begge aktuelle i det populære TV2-program Forræder

Overskuddet fra showet går til Red Barnets vigtige arbejde for de børn, der har allermest brug for det i Danmark og resten af verden. Køber du en billet til årets Grin til Gavn er du med til at give børn i krig og katastrofer et måltid mad, når de er sultne. Et varmt tæppe, når de fryser. En skolebog, når de vil lære. Eller omsorg, når alting virker håbløst. 

Der er lagt i ovnen til sjov og ballade, når værterne i fællesskab med et hold i topklasse indtager Musikhuset til Grin til Gavn 2024.

Vi glæder os til at se dig!

Aldersgrænse: 15 år.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Grin til Gavn
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede