Oplev den ikoniske og højaktuelle musical i en ny, spektakulær udgave.

Glæd jer til at blive berørt af Østre Gasværk Teaters nye udgave af den hitspækkede musical HAIR i Musikhusets Store sal.

Let the Sunshine in, Aquarius, Good Morning Starshine, Hair, I Got Life… de store hits står i kø i HAIR. Du kan ikke undgå at blive løftet med ind i historien om Claude, Sheila, Berger og gruppen af hippier, der stiller spørgsmålstegn ved den måde, vores liv og verden er indrettet på.

Lyt i videoen her, hvor Andrea Lykke Oehlenschlæger får hårene til at rejse sig med sine fortolkninger af de store hits fra musicalen.

Ungt, talentfuldt cast

Det er et nyt og meget talentfuldt cast, der skal fremtidssikre den samfundsaktuelle klassiker. Hovedrollerne som Berger, Claude og Sheila spilles af de unge talenter Oliver Lundqvist, Gustav Allen Schriver og Matilde Zeuner. I kan også glæde jer til at opleve Andrea Lykke Oehlenschlæger i rollen som Dionne. Andrea har senest modtaget stor ros for sin hovedrolle i musicalen The Bodyguard ikke mindst hendes naturskønne sangstemme. Under spilleperioden bliver Andrea suppleret af sin søster Saba Lykke Oehlenschlæger, fordi Andrea venter sit første barn. 

Ikonisk, højaktuelt musicaltrip

Da HAIR fik premiere på Broadway i 1968 rasede Vietnamkrigen. Det var kun 25 dage siden, frontfiguren i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse, Martin Luther King, var blevet myrdet. Og hippiebevægelsen, der kæmpede for seksuel frigørelse, fri kærlighed, direkte demokrati og imod materiel grådighed, krig og vold, var på sit højeste.

Man kunne fristes til at tro, at en mere end 50 år gammel musical, der skabte furore til premieren, ville have mistet sin aktualitet. Men HAIRs store temaer er mere aktuelle i dag, end de længe har været. 

Tag med på et psykedelisk syretrip, der begejstrer på tværs af generationer, skaber refleksion og lukker jer ud af mørket med håb og en fornyet tro på menneskeheden.

Læs ariklen om musicalens indflydelse på en generation 

Prisvindende amerikansk instruktør

Forestillingen instrueres af amerikanske Lynne Formato, der står bag flere danske musicalsucceser. Senest Reumertvinderen fra 2019 – Disneys TARZAN.

Hør Teaterchef Søren Møller fra Østre Gasværk Teater fortælle om musicalen og om hvorfor, den er højaktuel den dag i dag.

Se det fulde cast

Berger: Oliver Lundqvist

Claude: Gustav Allen Schriver 

Sheila: Matilde Zeuner 

Dionne: Andrea Lykke Oehlenschlæger/Saba Lykke Oehlenschlæger

Ronny: One Bailey 

Chrissy: Maria Overgaard Vinther

Margaret Mead: Anders Bilberg

Woof: Christoffer Lund Skov

Hud: Jean Michel Bay Helgason 

Jeanie: Katrine Schmidt Nørgaard 

Tribe: Oliver Aagaard-Williams, Hannibal Koch, Izana Ray Jørgensen, Regitze Desirée Glenthøj, Linnea Stenbeck, Sara Östberg Diakité.

Aquarian Angel: Caroline Natalia Rodrigues Teixiera

Female Swing: Katrine Skovbo Jespersen 

Male Swing: Morten Daugaard

Kreativt hold

Instruktør og koreograf: Lynne Formato

Musikalsk arrangør: Jens Hellemann

Scenograf: Kim Witzel

Kapelmester: Søren Graversen

Kostumedesigner: Line Bech

Lyddesign: Tim Høyer og Morten Frank

Lysdesign: Brian Njie

Digital udvikling: Thomas Agerholm og JA Film

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Hair
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede