Oplev den ikoniske og højaktuelle musical i en ny, spektakulær udgave.

Glæd jer til at blive berørt af Østre Gasværk Teaters nye udgave af den hitspækkede musical HAIR i Musikhusets Store sal.

Let the Sunshine in, Aquarius, Good Morning Starshine, Hair, I Got Life… de store hits står i kø i HAIR. Du kan ikke undgå at blive løftet med ind i historien om Claude, Sheila, Berger og gruppen af hippier, der stiller spørgsmålstegn ved den måde, vores liv og verden er indrettet på.

Ikonisk, højaktuelt musicaltrip

Da HAIR fik premiere på Broadway i 1968 rasede Vietnamkrigen. Det var kun 25 dage siden, frontfiguren i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse, Martin Luther King, var blevet myrdet. Og hippiebevægelsen, der kæmpede for seksuel frigørelse, fri kærlighed, direkte demokrati og imod materiel grådighed, krig og vold, var på sit højeste.

Man kunne fristes til at tro, at en mere end 50 år gammel musical, der skabte furore til premieren, ville have mistet sin aktualitet. Men HAIRs store temaer er mere aktuelle i dag, end de længe har været. 

Tag med på et psykedelisk syretrip, der begejstrer på tværs af generationer, skaber refleksion og lukker jer ud af mørket med håb og en fornyet tro på menneskeheden.

Prisvindende amerikansk instruktør

Forestillingen instrueres af amerikanske Lynne Formato, der står bag flere danske musicalsucceser. Senest Reumertvinderen fra 2019 – Disneys TARZAN.

Hør Teaterchef Søren Møller fra Østre Gasværk Teater fortælle om musicalen og om hvorfor, den er højaktuel den dag i dag.

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
NEM pause kr. 85,- Musikmenu Petit kr. 249,- Musikmenu Grand kr. 459,- Vin og snacks - inden din forestilling kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Brasseriemenu - 3 retter - efter forestillingen kr. 350,- Musikmenu Grand - efter forestillingen kr. 459,- Musikmenu Petit - efter forestillingen kr. 249,- Bestil mad & drikke til Hair
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede