Kom med til et sjovt og uforudsigeligt show for hele familien med Danmarks dårligste handyman.

I kender Heino fra Sprinter Galore, Heino Fikser Alt, Heino og Vildmarksholdet – og utallige Ramasjangudsendelser. Nu har I chancen for at møde ham live i Musikhuset. Så tag børnene i hånden og kom og se Heino i aktion.

For er der ikke brug for, at vi lige får fikset 2021 én gang for alle?

Det bliver sprængfarligt, når Heino Lange kommer til Aarhus, for Heino har ikke helt styr på, hvad han kan og ikke kan. Men én ting er sikker: Danmarks dårligste handyman er klar til at fyre den af i et nyt show, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

Heino er ikke kun god. Han er verdensmester i de fleste gør-det-selv ting. I hvert fald hvis man spørger ham selv. Han er gakket, sprælsk, sjov, uforudsigelig, for meget, for lidt, fyldt med selvtillid – men også pludselig helt uden tro på egne evner. Det kan jo ske for selv den bedste. Og inderst inde er Heino faktisk god nok.

Alle børn elsker Heino, og nu står Danmarks uheldigste ramasjangfigur klar til at hjælpe alle – børn som voksne – i et show, hvor han muligvis får brug for lidt hjælp fra sit publikum til at komme ud af de problemer, han skaber for sig selv. 

”Jeg glæder mig så meget til at komme og fyre den af sammen med jer alle sammen. Skal der være show og farver, hvor alle er glade og ikke bange, så ring trygt efter jeres ven, Heino Lange.”

Kh Heino.
Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede