Oplev sangdivaen Ida Corr, når hun giver koncert i Musikhuset i forbindelse med sin Danmarksturné med extravaganza og fuldt band.

Der er lagt op til et brag af en koncert, når en af Danmarks helt store sangerinder, Ida Corr, gæster Musikhuset i forbindelse med sin Danmarksturne. Det er nemlig første gang siden 2019, at Ida Corr med band inviterer publikum til et bragende energiboost.

Når Jeg Bliver Gammel

Monsterhittet Let Me Think About It gav for alvor Ida Corr rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums. 

I 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ Når Jeg Bliver Gammel. I videoen herunder kan du se Ida Corr optræde med nummeret i Toppen af Poppen Knækker Cancer, 2016.  

Smukke oplevelser

Det syder altid af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til: At samle folk om mindeværdige og musikalske oplevelser af højeste kvalitet. Og det formår hun i den grad, når hun optræder live foran publikum. 

Nu er den karismatiske sangerinde snart retur på de danske landeveje – på udflugt med fuldt band og klar til at indtage Musikhuset Aarhus med en fest fra øverste skuffe. Glæd dig til en varm, skudsikker og ikke mindst farverig koncert, når Ida Corr går på scenen i Rytmisk Sal.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede