Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana stemmer, vi har muligheden for at opleve i Danmark 

I marts 2018 udkom albummet Carry My Heart, en udgivelse med en række egne kompositioner samt fortolkninger med ambitiøs spændvidde idét Indra fortolker sange af både svenske Robyn og amerikanske Curtis Mayfield. I Indras univers er historiefortællingen i højsædet og med sin unikke lyd med stærke rødder i soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots, forvandles kendte sange til noget nyt.

Indra har fundet ind til en lyd og et ganske særligt samspil med saxofonist Benjamin Trærup og bassist Thomas Sejthen, som udgør kernen i Indra band.

Live suppleres trioen af store musikalske kapaciteter i form af to musikere, der frit bevæger sig rundt i diverse genrer, nemlig guitarist Søren Bigum (Peter Sommer, Jonah Blacksmith osv.) og trommeslager Anders Vestergaard (Jacob Anderskov, Cancer osv.), som på hver deres instrument bidrager til at koncerten bliver en oplevelse i international topklasse.

Indras udgivelser

I 2010 kom det roste debutalbum, Indra, båret af en trio med Indras markante vokal, Thomas Sejthens jordbundne bas og Trærups lyriske saxofonspil.

Opfølgeren til debuten, In Between, høstede prisen for bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz, 2012, og siden er det gået slag i slag for gruppen. I 2015 udkom albummet Heartland på det legendariske jazzlabel Impulse!

Med Heartland fik Indra sit internationale gennembrud. Den engelske avis, The Telegraph, placerede albummet på sin liste over bedste jazzalbum i 2015 og internationale roser fra både anmeldere, publikum samt en Grammy nominering til Heartland har sat forventningerne op.

Det er med disse tre udgivelser og det nyeste album Carry My Heart at Indra drager på landevejen.

Carry My Heart er produceret af den Grammy-vindende amerikanske producer Jay Newland (bl.a. Norah Jones). 

Om Indra

Historien om Indra begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore på en tur til USA. Benjamin og Indra forelskede sig i hinanden og har siden dannet par både musikalsk og privat. 

Barcelona i Spanien er blevet familiens hjemby og herfra turnerer Indra i hele verden.

En koncert med Indra tæller egne sange og nye personlige fortolkninger af blandt andre David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington. 

Line up

Indra Rios-Moore: vokal 

Benjamin Trærup: saxofon

Thomas Sejthen: bas

Søren Bigum: guitar

Anders Vestergaard: trommer

 

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede