Nye sange om kærlighed, kraft og optimisme med Indra Rios-Moore

Indra Rios-Moore udforsker kraften i kærlighed og optimisme med sit opløftende nye album, Freedom Road. Kom og hør sange fra albummet live i Musikhuset og lad dig fortrylle af hendes virtuose stemme i Lille sal.

Indras selvskrevne Gimme Some of that Joy indkapsler lyden på hendes nye album, Freedom Road. Hun synger: I’m letting go of that sorrow, I want me some of that happiness. I’m looking for the Brightside, I’m ready for some good times...Gimme some of that Joy!

Jeg blev inspireret, mens jeg skrev på et helt andet projekt til mennesker, der har mistet sine kære og familie på et hospice. Jeg brugte et år på at tænke på tab, tænke på mine egne personlige tab og hvad det hele betød for mit liv. Der skiftede mit perspektiv, og jeg begyndte at skrive og vælge sange, der blev bundet sammen til et større budskab om at fylde livet med håb, glæde og kærlighed."

Indra Rios-Moore

Line-up

Indra Rios Moore vokal
Benjamin Trærup, sax
Søren Bigum, guitar
Thomas Sejthen, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 1.000 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får cirka en koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede