Indra udforsker fortryller og glæder

Jazzsangerens nye sange på albummet Freedom Road udforsker kraften i kærligheden og bringer håb. Det nye album er en hyldest til livet og en opfordring til at fylde nuet med glæde.

Indras egen Gimme Some of that Joy indkapsler lyden på Freedom Road, når hun synger, I’m letting go of that sorrow, I want me some of that happiness. I’m looking for the Brightside, I’m ready for some good times...Gimme some of that Joy!

Selv siger hun: ”Jeg blev inspireret, mens jeg skrev på et helt andet projekt til mennesker, der har mistet deres kære på et hospice. Jeg tænke på tab og mine egne personlige tab, og hvad det betød for mit liv. Der skiftede mit perspektiv. Jeg begyndte at skrive og vælge sange med et budskab om at fylde livet med håb, glæde og kærlighed. Jeg ved, at jeg ikke er alene om at have brug for den lejlighedsvise påmindelse om, at livet er til for at leve NU."

Indras debutalbum vandt i 2012 prisen Årets Bedste Jazz Album, siden har hendes karriere taget fart. Hun har toppet jazz hitlisterne i både Frankrig, Tyskland og Danmark.

Hun fortryller mennesker... med den virtuose brug af sin stemme. Artikulation og modulation hviler i den fineste detalje, mens hun synger, jubler, hvisker og skriger med fin intonation.

Stuttgarter Zeitung

Line-up 
Indra Rios Moore, vokal
Benjamin Trærup, sax
Søren Bigum, guitar
Thomas Sejthen, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Lyt til Freedom Road her:

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede