Jacob Dinesen skruer op for lyden og tager ny musik med til et brag af en koncert i Musikhuset.

Der bliver skruet op for intensiteten og strømmen, når Jacob Dinesen drager på turné med sit nye album. Du kan glæde dig til at høre alle de nye sange og de kendte hits live, når Dinesen og band indtager Musikhuset til en stående koncert i Rytmisk sal.

Nyt album

Med sit 5. studiealbum The Joker’s Hand bevæger 25 årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Sit musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, The Joker's Hand.

Jacob Dinesen viser på dette album langt flere musikalske sider. På The Joker’s Hand bliver der åbnet for posen og støjet igen nem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre.

Dinesen rocker Aarhus

2022 står i rockkoncerternes tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og attituden i efteråret 2022. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 trænger Dinesen og holdet bag til at komme på landevejen igen.

Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen støder til ved Musikhuset. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs artist... Så mangler kun det allervigtigste, nemlig jer.  Jacobs trofaste publikum.

Musikhuset inviterer i samarbejde med Train til et brag af en koncert i Rytmisk sal, hvor der er lagt op til en rockoplevelse, du sent vil glemme.

OBS: Koncerten var oprindelig planlagt i Ceres Arena, men er blevet flyttet til to koncerter Musikhusets Rytmisk sal. Koncerten er for et stående publikum med unummererede pladser.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede