Jacob Dinesen skruer op for lyden og tager ny musik med til et brag af en koncert i Aarhus.

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne, når Jacob Dinesen drager på turné med sit splinternye album. Du kan glæde dig til at høre alle de nye sange og de kendte hits live, når Dinesen og band indtager Ceres Arena.

Nyt album ude snart

Med sit 5. studiealbum The Joker’s Hand bevæger 25-årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Han holder dog fast i sit musikalske ophav, hvilket særligt kommer til udtryk på albummets titelnummer, The Joker's Hand. Denne sang er en smuk duet mellem Dinesen og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folk-musiker Allan Taylor.

Som albummet folder sig ud, bliver det helt tydeligt, at kunstneren har udviklet sig i takt med mennesket Jacob Dinesen. At Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet How Can I Keep From Singing med Sebastian Wolff fra bandet Kellermensch. På The Joker’s Hand bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre. Albummet udkommer den 26. november.

Kæmpe rockshow i Aarhus

Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er både Dinesen og holdet bag klar til at komme på landevejen igen i foråret 2022. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted. Alle ingredienser, der skal til for at skabe rockmagi, er tilstede: et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs artist. Så mangler der kun det allervigtigste, nemlig Dinesens trofaste publikum.

Musikhuset inviterer i samarbejde med Train til et brag af en koncert i Ceres Arena, hvor der er lagt op til en rockoplevelse, du sent vil glemme.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede