Glæd dig til Jakob Svendsens nye onemanshow

Det betyder, at du kan opleve ham der, hvor han er bedst og der, hvor han nyder allermest at være: ude på scenerne - sammen med publikum. For det er netop sammen med publikum, at Jakobs energiske, intelligente og personlige stil kommer til sin ret. Denne aften bliver unik og skabt i samspillet med publikum.

Den nærværende og dynamiske komiker er blevet ældre og klogere... eller hvad?

“Med alderen har jeg opdaget flere og flere ting som jeg ikke ved - men som jeg burde vide. Hvorfor skifter vi til sommerdæk? Hvad bør man vide til en fødsel? Hvorfor er der så dårlig stemning når man skifter til sommerdæk under en fødsel? Jeg føler mig ofte dum over, at jeg ikke ved helt basale ting, når jeg ved, jeg burde. Der er så meget jeg burde. Så meget jeg burde vide. Så meget jeg burde gøre. Min kone mener fx jeg burde få lavet vores skur. Jeg burde også lave et onemanshow. Og så blev det altså onemanshowet jeg gik i gang med. Sig til hvis du kender én der kan lave et skur.”

Det eneste Jakob ved, er hvad du kan forvente af aftenen:

“Lige siden en anmelder gav mig 5 stjerner og skrev: "Stand-up af bedste karat. Morsomt, nærværende og når latteren havde lagt sig, med noget at fundere over." har netop dét været mit mål hver gang jeg optræder. Det er det i allerhøjeste grad også denne aften. Oven i det lærer vi noget om det vi burde vide.”

Vær med til at grine dig gennem en aften med alt det Jakob burde vide, og som du måske også burde vide.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede