Komiker Jakob Thrane indtager Musikhuset i fuld sprint med nyt comedyshow.  

Jakob Thrane er kendt af mange danskere fra Stormester på TV2 og comedy-serien Umage. Nu er han klar til at give danskerne en bragende comedyoverhaling med sit nye show Hurtig, som indtager Musikhusets intime Lille sal i efteråret.

Tingene er gået langsomt for længe nu. Rigtig langsomt. Vi har brug for noget fart, og det får Danmark i Jakob Thranes nye comedyshow. Det kommer nemlig til at gå rigtig stærkt! Men selvfølgelig ikke hurtigere end, at der er plads til at grine og trække vejret undervejs.

De seneste år er det også gået hurtigt for komiker Jakob Thrane, der har accelereret fra at optræde på de lokale comedy scener på Fyn til at være medforfatter og skuespiller i den musikalske comedyserie Umage og deltager i den seneste sæson afsnit-programmet Stormester.

Hurtig er ikke kun et show i højt tempo, det er også et show om tid, og manglen på samme. Om hvordan livet kan føles som om, det går så hurtigt, at man nærmest ikke selv når at opleve det, men sandet kan gå så langsomt, at man føler sig som et barn igen, på bagsædet på vej til Norditalien uden anden underholdning end en gammel Shubidua CD på bilanlægget. Det er et show, om at ville løbe hurtigere og hurtigere, men at have et knæ, der siger “ellers tak”. 

Om at prøve at finde ro ved at fiske, men ikke turde slå fiskene ihjel. Om at flytte sammen med sin kæreste, renovere en lejlighed, få en meget lille hund og mange mange mange flere ting. Hvis du, efter at have læst alt det her, sidder tilbage medfølelsen: "Puha det lyder lidt for hurtigt for mig," så kan du trøste dig med, at det trods alt er hurtigt overstået.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Jakob Thrane
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede