Kom til premiere på hypnotisør og manipulator Jan Hellesøes nye show i Musikhuset.

Hvordan i al verden gjorde han det…..!? er ofte ordvalget, efter man har set Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjernemanipulator rammer landet med en landsdækkende turné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du kan opleve premieren på showet i Musikhuset.

Du har sikkert set Hellesøe på TV i Fuckr med dn hjerne eller Manipulator på DR1, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder LIVE på en scene nær dig, når Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show Forudsigelser.

Om showet fortæller Hellesøe:

“Det bliver et show, hvor jeg fortæller personlige historier men mest af alt, så vil jeg levere et show, der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet”.

Jan Hellesøe uddyber:

“Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for Forudsigelser, da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Hellesøe glæder sig til at komme ud i landet igen efter en bragende succes med turnéen Forført for et par år siden, der for øvrigt blev sendt på DR1 nytårsaften 2020.

Glæd dig til en vidunderlig, mystisk og underfundig aften i selskab med en veloplagt showman og psykologisk manipulator i Musikhuset.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede