Jazzens historie smukt bundet sammen.

Der er ikke mange, der kan trække tråde fra Coltrane og helt frem til den moderne jazzscene. Men til eftermiddagens Musikhuset Swinger binder den nu 72-årige amerikanske saxofonist Jerry Bergonzi jazzens historie smukt sammen.

De seneste 50 år har han turneret verden rundt som en velspillende sideman og som solist i eget navn. Han har en fortid i Dave Brubeck Quartet, men har de sidste ti år turneret og udgivet album med den nordiske besætning i Modern Jazz Trio.

Seneste udgivelse er en liveplade Straight Gonz optaget på spillestedet Dexter i Odense. Denne eftermiddag sætter de en tyk streg under, at Musikhuset Swinger til dette års festival.  

Jerry Bergonzi (t-sax), Carl Winther (p), Johnny Åman (b), Anders Mogensen (drm)

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede