JJ Paulo og Gustao poster
JJ Paulo og Gustao poster

Afrikanske rytmer og indie-rock

Gustao åbner denne aftenkoncert i Oasen med iørefaldende indierock, før JJ Paulo sætter fuld tryk på festen med smittende afrobeat.

Solisterne bakkes op af Musikhuset AllStars Orchestra, der binder koncerten sammen til en musikalsk helhed. Bandmedlemmerne er blandt nogle af Danmarks allerbedste live-musikere og håndplukket til Oasen.

JJ Paulo

JJ Paulo har markeret sig på den danske musikscene som et sprudlende og friskt energibundt. Genren er afrobeat, der kombinerer melodisk popmusik med afrikanske rytmer, og gør det umuligt at stå stille.
Afrobeat vinder i øjeblikket stor international anerkendelse og er den hurtigst voksende musikgenre på internationalt niveau – det er det perfekte tidspunkt at få øjnene op for JJ Paulo.

De sidste par år – siden udgivelsen af ep’en Joram i oktober 2022 - er det kun gået fremad for JJ Paulo, der stormede yderligere frem i 2023, da Danish Music Award Roots tildelte ham prisen for Årets Koncertoplevelse. 

Derudover har MTV Africa, KEXP, Eurosonic Festival, Roskilde Festival, Smukfest samt en masse andre festivaler og koncerthuse har haft glæden af JJ Paulos afrikanske sukuma kultur. Raffaella Coleman fra BBC Radio udtalte under et interview: JJ you are an absolute star, and when you blow up, do not forget about us.. 

I 2024 kan fansene, festivalerne og radioerne se frem til udgivelsen af det længe ventede debutalbum, flere internationale festivaloptrædener og et løfte fra JJ selv om at  bygge bro mellem kulturer, ved at være overalt, globalt. Lyt til JJ Paulo og nummeret Take My Money her:

Gustao

Før JJ Paulo går den upcoming kunstner Gustao på scenen. Han bringer Beatles' arv til live med sin unikke blanding af indie rock, pop og ballader. De to kunstnere spiller også et par numre sammen. Lyt til Gustao med nummeret When Love is Gone her:

Gratis sommer i Musikhusparken

Musikhusparken er under forandring, derfor har vi skabt Oasen ved Spejlbassinet, hvor du kan droppe ind fra tidlig eftermiddag til sen aften og nyde god underholdning sammen med venner og familie. Alt sammen helt gratis.

Se hele programmet

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede