Oplev en af vor tids største operastjerner i Musikhuset

”The Maltese Tenor”, sangeren med den gyldne stemme, og en af de største nulevende tenorer er tilbage i Danmark med Aarhus Symfoniorkester og rejsekufferten fuld af hits.

Kært barn har mange navne, men der er altså kun én Joseph Calleja. Vær med når en af tidens allerstørste operastjerner indtager Symfonisk Sal sammen med Aarhus Symfoniorkester og forkæler dig med et udpluk af hits fra hans omfattende repertoire.

Velsignet med en honningdryppende stemme, der uværgeligt leder tankerne hen på tidligere tiders operalegender – Jussi Björling, Beniamino Gigli og Enrico Caruso – er Joseph Calleja den mest lovpriste ”italienske” tenor siden Pavarotti, og når han betræder scenen er det med udtryksfuld skarphed og en vidunderlig lyrisk charme, der netop placerer ham i spændfeltet mellem det moderne og det gammelkendte; det nye og det nostalgiske.

Hans stemmes gyldne klang har gjort Calleja til en af verdens mest anmelderroste og eftertragtede tenorer, og koncerten med Aarhus Symfoniorkester er da også en af den slags oplevelser, man absolut ikke må gå glip af.

Dirigent
Ramón Tebar

Solist
Joseph Calleja
tenor

Værker
Et generøst udpluk af de allerstørste italienske hits fra Callejas bagkatalog

Arrangeret i samarbejde mellem Aarhus Symfoniorkester og SHB

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede