KALEIIDO poster
KALEIIDO poster

Musikhuset Swinger byder på en helt unik koncert med den danske instrumentalduo KALEIIDO.

Alt er improviseret, og KALEIIDO ændrer sig altid i tid, rum og sted. Dette gælder også deres line-up, som denne aften byder på et spændende samarbejde mellem den elektroniske kunstner Rumpistol, som bandet har samarbejdet med før på singlen OUTSIDE.

Med på scenen er også Aarhus Jazz Orchestras egen Lars Vissing, der aldrig er bange for at eksperimentere med effekter og lyd. Der er derfor lagt op til en utrolig spændende koncert.

KALEIIDO

Guitarist Anna Roemer og saxofonist Cecilie Stranges fælles musikalske vision er at skabe musik, der flytter sig i tid, rum og sted. Med afsæt i en stigende hype fra deres koncerter i 2019 udgav duoen det anmelderroste debutalbum VOYAGE i januar 2021. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har de på albummet skabt en atmosfærisk og ambient sound, hvor instrumenterne på indfølt vis smyger sig om hinanden.

Duoens særegne stil har skabt begejstring hos publikum og ikke mindst hos anmeldere i ind -og udland. P8 Jazz har i særdeleshed omfavnet VOYAGE, der var udvalgt som Ugens Album ved udgivelsen. KALEIIDO var nomineret til Carl Prisen i kategorien Årets komponist inden for jazz og til Danish Music Awards Jazz i kategorien Årets Nye Navn. 

Rumpistol

For danske Rumpistol er søgen efter skønhed og nye lyde drivkraften for musikken. Hans udgivelser såvel som hans live-sæt spænder fra bløde neo-klassiske klaverstykker til basdrevet elektronisk musik. Rumpistol har opnået bred anerkendelse i både ind- og udland, og hans musik blev blandt andet brugt ved åbningsceremonien til De Paralympiske Lege i Rio 2016. I 2017 vandt han en Danish Music Award Jazz for albummet Masala med sit band Kalaha.

Lars Vissing

Den danske trompetist Lars Vissing er til daglig at finde som lead trompetist i Aarhus Jazz Orchestra. Lars har i de seneste årtier spillet i nogle af landets mest anderkendte jazzorkestre såsom DR Big Band og The Orchestra og er en særdeles anerkendt solist, komponist og arrangør. 

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede