Kellermensch poster
Kellermensch poster

Kellermensch vælter Musikhuset

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten Kellermensch de seneste år genopvakt rockmusikken.

På scenen har de udviklet sig fra et kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til et internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Det er ikke uden grund, at bandet kaldes for Danmarks bedste liveband.

På tour med ny musik

Det er med den energi Kellermensch tager på tour og træder op på landets scener - for første gang for et siddende publikum. Og meget tyder på, det også bliver med et nyt album i ryggen.
I 2023 væltede gruppen Copenhell med et triumftog af en koncert, der modtog 5 hjerter i Politiken. Denne blev fulgt op af en koncert i Amager Bio, hvor billetterne straks blev revet væk.

Forsanger Sebastian Wolff gav en forrygende koncert i selskab med strygerensemblet Who Killed Bambi i Musikhusets intime Lille sal. Til november er han og hele bandet klar til at rocke den store.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Kellermensch
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede