Oplev Kira Skov med ny musik og stærke gæstesangere i Musikhuset.

 

Glæd dig til at opleve Kira Skov, når hun indtager Rytmisk sal med sit nye album Spirit Tree, der har fået flotte anmeldelser.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

"Spirit Tree skal nok få udlandet til at spidse ører."

Politiken
★★★★★

"Et fremragende album."

GAFFA

Med på scenen har hun inviteret Teitur, Mette Lindberg, Marie Fiske, Michael Rexen og Stine Grøn. Få en lille forsmag på, hvad du har i vente af smukke duetter med sangen Dusty Kate feat. Mette Lindberg.

På albummet samarbejder den danske singer-songwriter med en række danske og udenlandske sangere i et altovervejende originalt materiale, der genremæssigt kunne betegnes som et crossover mellem vokaljazz, moderne folk og indiepop.

Musikalsk fællesskabsfølelse på Spirit Tree

Da corona ramte hele verden og sendte os alle i lockdown og isolation sidste år, følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik. Mod musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendte eller beundrede. For sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid trods på lang distance. 

På forunderlig vis lykkedes det ambitiøse forehavende. Alle ville gerne være med og resultatet foreligger nu i form af et opløftende og varierende album med bidrag fra sangere og musikere som Jenny Wilson, Mark Lanegan, Bonnie Prince Billy, John Parish, Bill Callahan, Lionel Liminana samt danske Mette Lindberg, Marie Fisker, Stine Grøn og Steen Jørgensen.

”Jeg sad i et lille kolonihavehus og skrev sangene. Albummet er så blevet til som en slags musik på ’flaskepost’, forstået på den måde, at vi har sendt sangene rundt mellem hinanden som lydfiler, hvorpå der er ble-vet sunget og indlagt instrumenter i forskellige passager. Jeg er meget glad for, at de alle gerne ville være med,” siger Kira Skov.

Sangerinden, der har opbygget et stort publikum i sit hjemland i en musikalsk afvekslende karriere i de seneste 20 år, sætter samarbejdet højt i sin musik. 

Kira har tidligere blandt andre arbejdet sammen med Bonnie Prince Billy, Tricky, Lenny Kaye og Trentemøller. Men aldrig har hun dyrket det musikalske samvær så konsekvent som på duetpladen SPIRIT TREE.

”Der er en rød tråd på pladen, både sonisk og tematisk. Der er på en måde tale om et stamtræ, fordi jeg arbejder sammen med nogle mennesker, der har sat deres aftryk i mig og min musik gennem årene. Corona fik mig til at tænke over, hvad det er der er vigtigst for os, hvad er det der forbinder os, når vi alle er tvunget til at være alene. Det er den stemning, sangene er skrevet i”, siger hun.

I begyndelsen af det nye år kan du opleve de stærke, nye sange live i Musikhuset, når Kira Skov træder op på scenen i selskab med en række suveræne gæstesangere og et velspillende band.

Gæstesangere
Teitur
Marie Fisker
Mette Lindberg
Rexen
Stine Grøn

Band
Silas Tinglef, trommer og guitar
Anders ’AC’ Christensen, bas og klaver
Oliver Hoiness, guitar og keys
Maria Jagd, violin

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Kira Skov
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede