Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Stefan Pasborg og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig – og nu står de fem stjerner endnu engang på scenen sammen.

Dette dreamteam all star ensemble, der på kryds og tværs har arbejdet sig igennem uendeligt mange projekter og musikalske oplevelser - startede dette projekt i 2018 hvor det blev til en lille række eksklusive koncerter i bl.a DR Koncerthuset, Musikkens Hus Aalborg og Musikhuset Aarhus og med så travle kalendre har det været svært at følge op på succesen og få samlet alle fem på samme tid. Før nu!

Onsdag d. 27 Januar vender KSBPS retur til Musikhuset Aarhus, til glæde for alle, der elsker god musik - om det er inkarnerede jazzere, overbeviste rock-fans, elskere af world music, singer-song-writer-folk eller popmusik. Disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten af de fleste. Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske bagage og kompositoriske klenodier - og der er lagt op til grovswingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden!

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede