Fløjlsblød stemme møder cool noir. Kwamie Liv præsenterer nye sange ved eksklusiv koncert i Musikhuset.

Kwamie Live bød 2021 velkommen med ny musik. Det fejrer den tryllebindende sangerinde med to eksklusive efterårskoncerter i København og Aarhus.

'Kwamie Liv leverer fløjlsblød og cool noir,’ har GAFFA tidligere cementeret – og her har de fat i noget helt rigtigt. Med en nomadisk opvækst i både Zambia, Tyrkiet, Stockholm, Sydafrika, Kenya, Irland, Bangladesh og Danmark har Kwamie været verden rundt. Men uanset hvor i verden hun har befundet sig, har musikken altid boet i Kwamie, og netop den kendsgerning skaber i dag genlyd i det danske musiklandskab.

Toppen af poppen 

Da Kwamie i 2014 debuterede med EP’en Lost in the Girl, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd. I 2019 banede hun direkte vej til danskernes hjerter gennem sin medvirken i Toppen af Poppen. Igen i 2020 var hun aktuel i den helt særlige 10-års jubilæumssæson, hvor hun, sammen med nogle af Danmarks største artister, fortolkede sange med Kwamie-vibe. Senest landede hendes lavmælte og hjertenære ballade 17 på hylderne. En musikalsk kærlighedserindring som hun fremførte live til TV2’s nytårsshow De største øjeblikke 2020.

Kwamies musik har været i massiv rotation i dansk, fransk og engelsk radio, og ligeledes vækker hun opmærksomhed i anmelderland i både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne. Til sin efterårskoncert vil Kwamie fremføre et intenst og nærværende repertoire fra sit bagkatalog, toppet med nye sange.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede