Guldimund - guddommelig og jordnær 

Der er højt til loftet og 11 musikere på scenen, når Guldimund optræder live i Musikhusets Symfonisk sal. Strygere, blæsere og englekor blander sig med trommer, bas og et flammehav af guitarer, når Asger Nordtorp går på med sine hverdagsfortællinger. Glæd dig til at følge med ind i Guldimunds ærlige og poetiske rum.

Guldimund brød for alvor i gennem i 2021 med albummet Dem vi plejede at være. Albummet indbragte Asger Nordtorp Pedersen tre Steppeulve for Årets album, Årets tekstforfatter og Årets musiker. Hans poetiske tekster og guddommelige vokal slog benene væk under de fleste.

Nyt album med i Musikhuset

Forståeligt nok var der kæmpe forventninger til Guldimunds nye album Jeg venter i lyset, der udkom i marts. Igen brillerer sangskriveren med stor musikalsk originalitet og helt fantastiske tekster, som balancerer mellem det drømmende og det hudløst ærlige.
Glæd dig til nye sange som Møns Klint, Det kun vigtigt hvad det er, hvor Guldimund synger om forelskelsen og den første tid i et kærlighedsforhold, mens han i Hvordan ser gud ud? og Forstår du? og I har ikke valgt hinanden beskriver den svære rolle som skilsmissefar. 

Det er både smukt, rørende og fandenivoldsk at være en del af Guldimunds univers. Lyt til albummet her:

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede