Gå ikke glip af jazzmusik i verdensklasse, når Lars Jansson Trio gæster Musikhuset.

Glæd dig til at opleve en af Europas absolut største jazzpianister og komponister i Musikhuset.

Den svenske klaverlegende Lars Jansson indtager intime Lille sal for at give publikum en sublim musikalsk oplevelse. Gennem fire årtier har Lars Jansson begejstret fans verden over med sit genkendelige univers af iørefaldende og sangbare melodier, som har et tydeligt skandinavisk fodaftryk.

I Danmark er Lars Jansson især kendt for sin originale sammensmeltning af den nordiske, lyriske tone og jazzens grundfæstede swing, som man kender den fra USA.

Når han gæster Musikhuset er det med sin sammentømrede trio med danske Lars Fonnesbæk på bas og svenske Paul Svanberg på trommer.

Med 15 år på bagen spiller Lars Jansson Trio bedre end nogen sinde, så forvent en stor oplevelse med triojazz i verdensklasse. Det bliver sublim kræs for øregangene i absolut verdensklasse.

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Vi lægger ud med fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis. Køb dit medlemskab af Jazzklubben ved at klikke på logoet

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede