Jazzlegende giver koncert i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival.

Lee Ritenour er kendt af alle musikelskere, og i 2022 får aarhusianerne glæde af ham, når han gæster Musikhuset under sommerens jazzfestival. Her træder legenden op på scenen i Store sal i selskab med pianist og komponist Dave Grusin.

Ritenour er en ægte musiknarkoman. På over 35 år har han indspillet omkring 42 plader i eget navn samt sideløbende været sessionsguitarist i omegnen af 3000 gange for navne så forskellige som Dizzy Gillespie, Sonny Rollins, B.B. King, Pink Floyd og Simon & Garfunkel.

Den GRAMMY Award-vindende guitarist er en af pionererne inden for jazzfunken, men har spillet alt fra rock til blues og altså også jazz.

I dag fremstår Lee Ritenour som en levende legende, der har fået guitarmodeller hos både Ibanez og Gibson opkaldt efter sig.

Line up

Lee – Guitar

Dave – Piano

Jesse Milliner – Key

Melvin Davis – Bass

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Koncerten med Lee Ritenour og Dave Grusin er en del af sommerens jazzfestival i Aarhus. Den 9.-16. juli fylder Aarhus Jazz Festival traditionen tro Musikhuset og resten af byen med de bedste jazztoner fra danske og internationale musikere. 

Se program for festivalen her

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede