1920 1980 Leunbach Pressebillede 2
1920 1980 Leunbach Pressebillede 2

Leunbach tager dig ud på underbevidsthedens motorvej.

Laura, som står bag Leunbach, er ifølge sig selv det, man kan kalde “sensitiv”, og har ofte i sit liv følt sig overvældet af indtryk, hvilket har sat sig i hendes psyke på godt og ondt.

Det bearbejder hun ved at synge om stemninger og kontraster i sit sind. Følelsen af både usikkerhed og selvsikkerhed samt indre dæmoner og engle. Hun søger ly i sit musikalske univers, der på sin vis er lige så kaotisk og spændende som hendes indre univers. Inspirationerne rækker fra Kimbra og Emilie Nicolas til Moses Sumney – alle kunstnere, der formår at sætte det lidt aparte og ikke-pleasende på en popformel.

Bag sig har hun Mads-Christian Paulsen på synthesizers og Mikkel Mikkelsen, som udover at spille trommer også har produceret singlerne Thousand Channels, Bring Me Down og det kommende debutalbum. 

Drevet frem af organiske trommer og drum machines, farvet med en bred palet af synthesizere og med Lauras guidende stemme i centrum, der både er foruroligende og forløsende.

Leunbach er en elektronisk popeksplosion, hvor der er plads til at være glad og sårbar på samme tid. En intens, energisk og følelsesmæssig rejse, du sent glemmer.

Lyt til singlerne her:

Leunbach har spillet på Train i Aarhus, hvor de lagde et talstærkt publikum ned.

Bandet var også booket til den aflyste SPOT festival 2020. Under lockdown har Leunbach indspillet album og står nu klar til at indtage landets scener igen med frisk materiale. 

Gratis sommerkoncerter i Musikhusparken

Sammen med Spar Nord Fonden inviterer Musikhuset alle aarhusianere og byens gæster til en række gratis udendørskoncerter ved spejlbassinet i Musikhusparken i juni, juli og august.

Er du til pop og rock eller jazz, er der noget for enhver smag.

Se hele gratisprogrammet 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede