London Symphony Orchestra poster
London Symphony Orchestra poster

Et af verdens absolut bedste symfoniorkestre gæster Musikhuset.

London Symphony Orchestra er et legendarisk orkester, der gennem tiden har været ledet af nogle af de største dirigenter, Claudio Abbado, Colin Davies, Simon Rattle m.fl. Orkestret ledes til koncerten i Musikhuset af Sir Antonio Pappano, der tiltræder chefdirigentposten i september 2024. Aftenens program består af Samuel Barbers Adagio, Vaughan Williams 5. Symfoni og Ravels Klaverkoncert i G-dur med den franske stjernepianist Bertrand Chamayou ved flygelet.

Musik skal deles

London Symphony Orchestra blev etableret i 1904 og residerer på The Barbican i London. Men orkesteret når langt ud over London til et stort internationalt publikum gennem turnéer og ophold, digitale partnerskaber og et omfattende program med livestream og on-demand koncerter. Millioner af musikelskere verden over lytter med online hver eneste måned.

London Symphony Orchestra er bygget på den grundværdi, at ekstraordinær musik skal være tilgængelig for alle. Fra orkesterentusiaster i koncertsalen til online førstegangslyttere.

Eget pladeselskab

I 1999 dannede London Symphony sit eget pladeselskab, LSO Live, og revolutionerede, hvordan levende orkestermusik indspilles. Orkestret har udgivet flere end 150 indspilninger, og er det orkester i verden, der har lavet flest indspilninger.

Dirigent
Sir Antonio Pappano

Solist
Bertrand Chamayou

Program
Samuel Barber: Adagio for strygere Op. 11
Vaughan Williams: Symfoni No. 5.
Maurice Ravel: Klaverkoncert i G-dur

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede