Tag med Luftens Helte på en magisk rejse gennem filmsange fra Løvernes Konge, Frost, Aladdin, Junglebogen og mange flere.

Juletiden er fyldt med magi, forventningens glæde og ikke mindst traditioner – og nu kan en koncert med Luftens Helte blive en del af din jul. Glæd dig til en eventyrlig aften i Musikhusets Store sal.

På scenen står 19 musikere klar til at vække minder til live i en gåsehudsfremkaldende koncertoplevelse. Forvent en musikalsk bevægende rejse gennem mere end 80 års storslået og magisk filmmusik.

Med et professionelt orkester bestående af både messing- og træblæsere, samt strygere og rytmegruppe, er du garanteret en autentisk musikoplevelse af allerhøjeste klasse. De tre forsangere formår på eventyrlig vis at inddrage publikum i de forskellige universer, og med humor og indlevelse væver de en rød tråd igennem aftenens program, hvor musikken varierer fra det legende og fortællende, til det symfoniske og episke.

Du kan trygt læne dig tilbage – eller sidde på kanten af stolen – og lade dig opsluge af de magiske vingesus, som Luftens Helte leverer med overskud og indlevelse fra scenen. Det bliver et fabelagtigt show fyldt med høj musikalitet og rørende sekvenser, der med stor sandsynlighed får både gåsehud og smilet frem.

Tag familien og vennerne med, og lad jer blive ført gennem hele paletten af de største tegnefilmssange og start en juletradition med Luftens Heltes juleshow.

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
NEM Pause kr. 85,- Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Luftens Helte
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede