Den verdenskendte og anmelderroste fransk-amerikanske sangerinde Madeleine Peyroux vender tilbage til Musikhuset og giver koncert i Store sal

Madeleine Peyroux er født i USA, men flyttede som ung til Paris, hvor hun optrådte som del af en gruppe gademusikanter i byens latinerkvarter. Hun brød igennem lydmuren i 1996 med debutalbummet Dreamland, der begejstrede anmelderne og solgte 200.000 eksemplarer.

I 2004 vendte hun tilbage med albummet Careless Love, der igen tog anmeldere og publikum med storm og solgte mere end en million eksemplarer. Pladen blev fulgt op af flere succesrige albums, og i 2007 blev hun kåret som Best International Jazz Artist ved BBC Jazz Awards.

Sky sangstjerme

Madeleine Peyroux er med flere offentlige forsvindingsnumre og sin sky og excentriske opførsel en sangerinde, der går sine egne veje. Veje, der nu fører hende tilbage til Musikhuset Aarhus, hvor hun tidligere har givet koncert som et af hovednavnene under Aarhus Jazz Festival.

Madeleine Peyroux seneste album Anthem fra 2018 modtog fornemme anmeldelser og med en stemme, der ofte er blevet sammenlignet med den legendariske Billie Holiday, venter der publikum en suveræn oplevelse.

Line up

Madeleine Peyroux, voice and guitar
Andy Erzin, keyboards
Barak Mori, double bass
Graham Hawthorne, drums


Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede