Madeleine Peyroux er desværre blevet syg med corona og må derfor udskyde sin turné. Vi kontakter alle med billet til koncerten direkte. 

Vi arbejder på højtryk for at finde en ny dato.

Den verdenskendte og anmelderroste fransk-amerikanske sangerinde Madeleine Peyroux vender tilbage til Musikhuset med unik koncert.

Nu har du en unik chance for at opleve den verdenskendte sanger Madeleine Peyroux synge sangene fra sit legendariske og storsælgende album Careless Love live i Musikhuset.

Careless Love udkom i 2004 og placerede for alvor Madeleine Peyroux på den musikalske jazz stjernehimmel. I september genudgav hun det populære album, og i forbindelse med genudgivelsen er jazzsangerinden draget på turné og lægger vejen forbi Musikhusets Store sal.

Publikum kan se frem til en magisk aften, for Madeleine Peyroux har en fantastisk stemme. Den er ofte blevet sammenlignet med legendariske Billie Holliday på grund af de klare fællestræk mellem deres stemmer, som begge er rå, sødmefulde og dybe. Bedøm selv ved at lytte til successinglen Don´t Wait Too Long, som hun netop har genudgivet på sin YouTube-kanal den 17. maj i år. Sangen er også brugt i soundtracks, tv-shows og nationale reklamer.

Fra gademusikant til verdensstjerne

Madeleine Peyroux er født i USA og voksede op i et hus fyldt med musik, men da hendes forældre blev skilt i teenageårene, flyttede hun med sin mor til Paris. Her fik hun en guitar af sin mor for at berolige hende under omvæltningen. Guitaren tog hun straks med ud i gaden og begyndte at spille, og snart optrådte hun som del af en gruppe gademusikanter i byens latinerkvarter.

Hun brød igennem lydmuren i 1996 med debutalbummet Dreamland, der begejstrede anmelderne og solgte 200.000 eksemplarer. Successen fortsatte med det andet album, Careless Love, og siden er det blevet til i alt ni udgivelser - senest albummet Anthem fra 2018, der også modtog fornemme anmeldelser. Hun er desuden kåret som Best International Jazz Artist ved BBC Jazz Awards i 2007.

Helt suveræn

Madeleine Peyroux er med flere offentlige forsvindingsnumre og sin sky og excentrisk opførsel en sangerinde der går sine egne veje. Veje, der nu fører hende tilbage til Musikhuset Aarhus, hvor hun tidligere har givet koncert som et af hovednavnene under Aarhus Jazz Festival.

Med sin kommende genudgivelse af Careless Love, der også indeholder et tidligere uudgivet livesæt fra Spaniens Festival de Jazz de Victoria-Gasteiz i 2005, er det en både højaktuel og helt suveræn jazzsangerinde, der kommer på besøg i Musikhuset. Glæd dig til en magisk oplevelse.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede