Ny musik og kendte hits fra en af Danmarks mest elskede sangskrivere

I forbindelse med udgivelsen af sit første soloalbum BATES DELIGHT tager Martin Brygmann på turné med Danmarks Underholdningsorkester samt albummets rytmegruppe fra Stockholm.

Som komponist og sangskriver har Brygmann i 20 år skrevet musik til solister, film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer, og er af KODA blevet udnævnt til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen “Vent på mig”.

Brygmanns musik er kort sagt blevet folkeeje, hvilket kun understreges af at han i 2006 fik tre af sine melodier med i den nyeste udgave af højskolesangbogen.

Første uafhængige soloalbum

Trods denne solide musikalske erfaring er det første gang Martin Brygmann udgiver et uafhængigt soloalbum. Om albummet ”Bates’ Delight” siger Martin Brygmann: ”Det handler om alle de følelser, livet fylder mig med - fra angst til fryd”.

Titlen til albummet er taget fra sangen Driving, hvor det forelskede par i et kort glimt får deres lykkelige romance afbrudt af Hitchcock’sk uhygge.

Både gamle og nye sange

Udover sange fra det nye album BATES DELIGHT vil koncert-repertoiret bestå af nye arrangementer af Martin Brygmanns mange hits: Vent på Mig, En Kort en lang, Ud i Det blå, Jeg er for kendt og mange flere kendinge.

Martin Brygmann binder aftenen sammen med historier om hvad der drev ham, anekdoter og fortællinger om sangenes tilblivelse.

Med på turneen er udover Martin Brygmann:

  • Pål Svenre (keys,perc. and backing vocals)
  • Jesper Nordenström (keys)
  • Henrik Janson (guitar)
  • Tobias Gabrielson (bass)
  • Ricard Hux Nettermalm (drums)
  • Ole Kibsgaard (perc. backing vocals mm)

Praktisk information

Varighed: 2 timer og 25 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede