Martin Nørgaard poster
Martin Nørgaard poster

Den danske stand-up komiker, Martin Nørgaard, er klar til at indtage scenen med sit seneste comedyspektakel.

Nørgaards nye comedy tour ”Ironisk” lover en eksklusiv aften fyldt med ironiske vendinger, skarp sarkasme og en uforglemmelig oplevelse. Publikum kan forvente en aften i ironiens tegn, hvor Nørgaard udforsker nye temaer og leverer et show, der spænder fra tankevækkende til vanvittigt morsomt.

Efter at have debuteret som 18-årig har Martin Nørgaard skabt en enestående karriere inden for stand-up comedy. Hans alsidige, samfundskritiske og eftertænksomme tilgang til humor har gjort ham til et eftertragtet navn på den danske scene. Nørgaard har bl.a. beriget danskerne i en lang årrække med sit tv show ”Nørgaards Netfix”, som tekstforfatter på ”Tættere på sandheden”, med liveshowene ”Hygge(2019)” og ”Indebrændt(2017)”, samt podcasten ”Det værste par” med hans kone. Nørgaards evne til at kombinere intelligens med skarp satire har affødt stor anerkendelse, og gjort ham til en alsidig artist, der har mestre lidt af hvert indenfor underholdningsbranchen.

Martin Nørgaard siger selv om showet:
”Det bliver et stand-up show gennemsyret af ironi og sarkasme - i det omfang, der er forskel. Jeg ved faktisk ikke helt, hvornår jeg er ironisk, hvornår jeg er sarkastisk, eller hvornår jeg er oprigtig - og hvad forskellen egentlig er. Det lyder som et problem for min psykolog, men sådan én er dyr... så er det bare nemmere at skrive et stand-up show."

Kom og oplev Martin Nørgaard Live i Musikhuset.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede