Klassisk komedie i Det Kongelige Teaters moderne version

Forvent masser af grin og løssluppen slapstick, når det danske arvegods lægges i hænderne en af tysk teaters største og mest prisbelønnede instruktører.

Herbert Fritsch instruerer, når Det Kongelige Teater besøger Musikhuset med klassikeren Maskerade. Hos Fritsch bliver den klassiske komedie til slapstick med indlagte, legende og udfordrende improvisationer og akrobatiske indspark. En moderne version som Marx Brothers eller Charlie Chaplin in outer space.

Herbert Fritsch universer er altid en sanselig leg, hans iscenesættelser går for fulde huse rundt om på de tyske teatre, og hans opsætning af Den Spanske Flue gæstespillede på Det Kongelige Teater i 2014.

”Jeg kan umuligt blive fra maskeraden i aften” - Leander

Den klassiske historie om generationsopgør, hvor ungdommelig kærlighed står over for forældrearrangerede ægteskaber. På maskeraden opstår den vilde forelskelsesrus, som giver anledning til forvikling og uorden. Alle vil af sted: de unge mennesker Leander og Leonora, deres tjenere Henrik og Pernille og Magdelone, Leanders mor. Kun Leanders gamle far Jeronimus holder stædigt fast i, at det er amoralsk lystsluppen galskab og satans værk.

Iscenesættelse og scenografi: Herbert Fritsch
Kostumedesign: Victoria Behr
Lysdesign: Ulrik Gad 

Medvirkende: Jens Jørn Spottag, Morten Hee Andersen, Marie Dalsgaard, Rasmus Fruergaard, Lila Nobel, Peter Plaugborg, Bjarne Antonisen, Tammi Øst, Bjarne Antonisen og musiker Olivier Antunes.

Varighed: 2 timer. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede